Vaatimustenmukaisuutta noudattaen, luontoa kunnioittaen

MAB Powertec on linkki asiakkaan ja ympäristöosaamisen välillä.

Projektiemme kautta autamme yrityksiä vastuullisen liiketoiminnan kehittämisessä ja toiminnan saattamisessa ympäristölainsäädännön mukaiseksi.

MAB Powertec on selvittänyt viimeisten vuosien aikana kemikaalienkäsittelyn sekä varastoinnin vaatimustenmukaisuutta useille asiakkaille. Viimeisimpien joukossa ovat mm.
Porin Prosessivoima Oy, Corenso United Oy Ltd, sekä esimerkiksi Orimattilan Lämpö.
Lähdimme näiden asiakkaiden kanssa suunnittelemaan mm. nestemäisten polttoaineiden varaston ajantasaisuutta sekä kemikaalienkäsittelyn turvallisuutta. Pitämällä huolta laitosten ajantasaisuudesta ja vaatimustenmukaisuudesta, asiakkaamme voivat jatkossakin taata laadukkaan toiminnan, ja ennakoivat toimenpiteet varmistavat myös toiminnan turvallisuuden ympäristönsuojelun näkökulmasta.

Pyrimme aina vastuulliseen toimintaan koko hankintaketjussa ja tavoitteemme on myös auttaa asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ympäristöhankkeissa, esimerkiksi päästöjenkäsittelyssä ja elinkaaripalveluissa. Asiakkaamme tähtäävät yhä ympäristöystävällisempään toimintaan ja me haluamme olla mukana toteuttamassa tätä visiota heidän kanssaan.

Tutustu MAB Powertecin ympäristöpalveluihin!