Vaatimustenmukaisuuskonsultointi GE Powerin toimituksessa

Asiantuntijamme avustivat GE Poweria suomalaisen lainsäädännön vaatimuksissa laitteiston toimituksiin liittyen. GE Power on maailman johtavia energiantuottajia ja toimii koko energia-arvoketjussa tuotannosta kuluttamiseen.

GE Power toimittaa savukaasunpuhdistuslaitteiston ja vedenkäsittelylaitteiston Vantaan Energialle, joka on käynnistänyt nykyisen jätevoimalansa laajennustyöt Vantaalla. Projektin suunnitteluvaiheessa MAB Powertec konsultoi toimittajaa suomalaisen lainsäädännön vaatimuksissa, liittyen seuraaviin kokonaisuuksiin: prosessilaitteet, sähkö, koneisto, paineosat, ympäristöasiat ja -luvat, EHS, sekä kemikaalien käsittely ja varastointi. Asiantuntijamme avustivat relevanttien Suomen lakien ja vaatimusten selvityksessä, koostamisessa ja näiden soveltamisessa GE Powerin toimituksessa.
MAB Powertecilla on vankka kokemus vastaavanlaisista projekteista. “Tässä projektissa pääsimme yhdistämään osaamisemme ekovoimalaitospuolelta sekä vaatimustenmukaisuusasiantuntijana,” kertoo projektipäällikkö Wolfgang Ludwig. “Oli hyvin mielenkiintoinen projekti, sillä asiakkaalla oli kiire, mutta vastasimme asiakkaan kaikkiin kysymyksiin ja autoimme asiakasta oman kiireisen suunnittelutyön etenemisessä.