MAB Powertec Oy

Tietoa meistä

MAB Powertecilla varmistamme, että projektisi saatetaan loppuun asti laadukkaasti ja kestävin ratkaisuin.

Olemme osaava ja laaja-alainen asiantuntijaorganisaatio, jossa kaikki lähtee asiakkaasta. Tarjoamme projekti-, asiantuntija- sekä ympäristöpalveluita energia-alalle ja muille teollisuuden aloille.

Asiantuntijoidemme korkeatasoinen ja laaja-alainen ammattitaito, rehellinen asenne sekä avoimuus tuottavat laadukasta tulosta ja synnyttävät vahvan luottamuksen asiakkaissa. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan vaativatkin projektit kestävän kehityksen periaattein, ja pyrimme vastuulliseen toimintaan koko hankintaketjussa.


Asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseen omaamme osaavan kontaktiverkoston ja pystymme takaamaan laadukkaan työn läpi projektin. Laadukkaan toimintamme takaa Bureau Veritaksen sertifioitu ISO9001 laatujärjestelmä. Sertifikaatti kattaa koko yrityksen toiminnan ja on osoitus laadun hallinnan korkeasta tasosta. Vuonna 2020 sertifioimme myös ISO14001 ympäristöjärjestelmän tukemaan ympäristöarvojamme.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja olemme mukana FinDHC:n, projektiyhdistyksen, Bionergia ry:n ja Maailman bioenergiajärjestön toiminnassa.

Asiakashyötynä asiakkaamme saavat käyttöön juuri sen minkä kannattava liiketoiminta tarvitsee, eli onnistuneen projektin sekä ympäristöystävälliset ratkaisut uusiutuvan energian hyödyntämiseen.

Lue artikkeli työntekijöistämme!

Tehokkuus ja taito ovat tyytyväisyyden tae