MAB Powertec Oy

Tietoa meistä

MAB Powertec Oy tarjoaa projektipalveluita, suunnittelua, hankeselvityksiä sekä ympäristöteknistä osaamista. Meillä on kokemusta useiden projektien johtamisesta ja osaamisemme on karttunut monissa haastavissa tehtävissä etenkin uusiutuvan energian hankkeissa.

Toiminta-ajatuksenamme on “ratkaista asiakkaiden projektien onnistuminen jo esiselvitysvaiheesta läpi koko projektin”. Asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseen omaamme osaavan kontaktiverkoston ja pystymme takaamaan laadukkaan työn läpi projektin. Laadukkaan toimintamme takaa Bureau Veritaksen sertifioitu ISO9001 laatujärjestelmä. Sertifikaatti kattaa koko yrityksen toiminnan ja on osoitus laadun hallinnan korkeasta tasosta. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja olemme mukana projektiyhdistyksen, Bionergia ry:n ja Maailman bioenergiajärjestön toiminnassa.

Palvelumme auttavat asiakastamme ratkaisemaan projektin haasteet ja taitava sekä kokenut projektipäällikkö takaa projektin onnistumisen. Kukin toimeksiannon kohde, laajuus, käyttötarkoitus, aikataulu sekä tavoitteet määritellään erikseen ja kehitämme laadukkaan, kustannustehokkaan toimintamallin. EPCM toimitukset toteutamme kokeneiden ja laadukkaiden kumppaneidemme kanssa. Toimintamme perustuu ammattitaitoisiin palveluihin, luotettaviin suhteisiin ja pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen kokonaisratkaisun.

Asiakaskohderyhmämme kohdistuu uusiutuvaan energiaan (bioenergia, jätteiden energiakäyttö, aurinkoenergia, yms.), voima- ja lämpölaitoksien omistajille, toimittajille ja muille projektitoiminnan parissa toimiville teollisuuden yrityksille.

Asiakashyötynä asiakkaamme saavat käyttöön juuri sen minkä kannattava liiketoiminta tarvitsee, eli onnistuneen projektin sekä ympäristöystävälliset ratkaisut uusiutuvan energian hyödyntämiseen.

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry yhdistyksen Uratarinat-sivulla on julkaistu artikkeli työntekijöistämme, jonka pääset lukemaan tästä

Tehokkuus ja taito ovat tyytyväisyyden tae