Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MAB Powertec Oy

Y-tunnus: 2682699-4

Postiosoite: Finlaysoninkatu 7, 33210 Tampere

Käyntiosoite: Finlaysoninkatu 7 4 krs, 33210 Tampere

Puh: 06 781 2199

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Marko Borg

Finlaysoninkatu 7
33210 Tampere

marko.borg@mabpowertec.fi

3. Rekisterin nimi

MAB Powertec asiakaskortit, webCRM

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään MAB Powertecin sähköisen uutiskirjeen lähettämiseen, asiakas- ja markkinointiviestintään sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Uutiskirjeen tilaamisen voi perua koska tahansa jokaisen uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja asiakkaasta:

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Työpaikka

Työpaikan osoite

6. Sääntöjen mukaiset tietolähteet

Tietolähteinä ovat uutiskirjeen tilauslomake www-sivuilla tai asiakasrekisteri, joihin tiedot on saatu rekisteröidyiltä henkilöiltä tai asiakaskontaktien myötä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

MAB Powertec Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri on tallennettu ja sitä ylläpidetään suojatussa tietojärjestelmässä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttöoikeus myönnetään rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

10. Tarkastusoikeus, oikeus tietojen korjaamiseen ja muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa henkilörekisteriin tallennetut tietonsa. Tarkastuspyyntö tehdään kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info@mabpowertec.fi. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjausta. Korjauspyyntö tehdään kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info@mabpowertec.fi. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tiedotus-, markkinointi- ja muut mahdolliset viestit, joita lähetetään asiakassuhteen ylläpitoa varten. Kieltäminen tapahtuu kirjallisena sähköpostiosoitteeseen info@mabpowertec.fi.

11. Evästeet

Rekisterinpitäjän sivuilla saatetaan käyttää evästeitä käyttökokemuksen kehittämiseksi. Eväste on tekstitiedosto, joka verkkosivulla käydessä tallentuu käyttäjän tietokoneelle. Se sisältää tietoja ja sitä käytetään mm. markkinointiin ja sivuston kehittämiseen. Evästeiden avulla kerätään tietoa sivujen käytöstä. Käyttäjän henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Käyttäjä voi poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Rekisterinpitäjän ei takaa, että sivusto toimii oikein evästeiden poistamisen jälkeen.