Projektipäälliköksi tai -insinööriksi MAB Powertecille?

Etsimme joukkoomme projektipäällikköä / -insinööriä.

MAB Powertec Oy tarjoaa energia-alalle projektipalveluita, suunnittelua, hankeselvityksiä sekä ympäristöteknistä osaamista. Meillä on kokemusta useiden energia-alan projektien johtamisesta ja osaamisemme on karttunut monissa haastavissa tehtävissä. Toimipaikkamme sijaitsee Lempäälässä.

Asiakaskohderyhmämme kohdistuu uusiutuvaan energiaan (bioenergia, jätteiden energiakäyttö, aurinkoenergia, yms.), voima- ja lämpölaitoksien omistajille, toimittajille ja muille projektitoiminnan parissa toimiville teollisuuden yrityksille

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Projektipäällikkönä sinulla on kokemusta projektien kokonaisvaltaisesta hallinnoinnista ja suunnittelu – selvitystöiden hoidosta. Pystyt omalla asiantuntijuudella toimimaan asiakkaiden suuntaan hankeselvityksien vetäjänä, sekä osallistumaan myyntityöhön. Projekti-insinöörinä puolestaan olet valmis ottamaan haasteen kasvaa tehtävissä ja toimimaan osana projekti- ja myyntiorganisaatiotamme.

Olet innovatiivinen, analyyttinen ja organisointikykyinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt työskentelemään itsenäisesti, sekä osana asiantuntijaorganisaatiota. Työotteesi pysyy aktiivisena vaativienkin projektien parissa ja tuot energisen panoksen toimintaamme. Olet valmis matkustamaan ja suoriudut tehtävistä myös englannin kielen avulla.

Hakemukset palkkatoiveineen: info@mabpowertec.fi
Hakemus on lähetettävä 30.9. mennessä ja lisätietoa tehtävistä antaa:
Marko Borg, 040-5561067, marko.borg@mabpowertec.fi