MAB Powertecin Elinkaari -kehityshanke on nyt käynnistynyt!

MAB Powertecin Elinkaari-kehityshanke on nyt käynnistynyt! Kehityshankkeeseen liittyvä diplomityö käynnistyi helmikuussa ja sen on määrä valmistua alkusyksystä. Kehityshanke saa diplomityöstä vahvan pohjan, josta on hyvä jatkaa kehitystyötä eteenpäin.

MAB Powertecin elinkaaripalvelutiimi osallistui helmikuun lopussa Business Finlandin järjestämään Bio and Circular Finland Launch -tapahtumaan. Tapahtumassa tutustuttiin Business Finlandin uuteen kiertotalouden hyödyntämiseen tähtäävään ohjelmaan ja iltapäivällä oli mahdollisuus keskustella kiertotalouden ja kansainvälistymisen asiantuntijoiden kanssa. Heiltä saimme paljon hyödyllisiä vinkkejä kiertotalouden integroimiseksi osaksi yrityksemme toimintaa. Tapahtuma antoi mielenkiintoisia näkymiä kiertotalouden hyödyntämisestä nyt ja tulevaisuudessa. Kiertotalous on vahva osa myös MAB Powertecin elinkaaripalveluita, sillä tulevaisuudessa kenelläkään ei ole varaa antaa kiertotalouden tuoman taloudellisen ja ympäristöarvoihin liittyvän potentiaalin valua hukkaan.

Lisätietoa Business Finlandin Bio and Circular Finland käynnistystapahtumasta voi lukea täältä: https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/tapahtumat/2019/bio-and-circular-finland-launch–tapahtuma/.

Koko hankkeesta tietoa löytyy puolestaan täältä: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/verkostot/biotalous-ja-cleantech/bio–circular-finland/

 

Lue lisää MAB Powertecin ”Elinkaarityökalu” -hankkeesta ja seuraa Elinkaariuutisia täältä!