MAB Powertec projektoimassa puhtaampaa ilmaa

Kasvihuonekaasupäästöt ovat vähentyneet Suomessa viime vuosina ja tämä positiivinen muutos on suurilta osin kehittyneen teknologian ansiota.

Päästörajojen tiukentuessa voimalaitosten päästöjä pyritään hillitsemään erilaisilla teknisillä menetelmillä.
Flametech Oy kehittää laadukasta ja kompaktia SNCR -teknologiaa, erityisesti käyvien polttolaitosten typen oksidien torjuntaan. SNCR-teknologian (Selective Non-Catalytic Reduction) avulla vähennetään palamisen kautta syntyvää typpioksidipäästöjä (NOx) jolloin ilman saastuminen vähenee merkittävästi. MAB Powertec Oy on ollut alusta asti Flametech Oy:n matkassa mukana, suunnittelemassa ja projektoimassa järjestelmän konseptikehitystä jo viime talvesta lähtien.

Flametech Oy:n yrittäjä Riku Nurminen kertoo teknologiasta, joka on kehitetty erityisesti voima- ja lämpölaitoksille sekä kattilalaitosten ja ympäristöjärjestelmien toimittajille: ”Olemme kehittäneet ja tarjoamme nyt kustannustehokasta NOXdropTM -järjestelmää ainutlaatuisen kattavana palvelukonseptina laitoksen polton virityksestä tulipesämittausten kautta järjestelmätoimituksiin. Itse SNCR -järjestelmä on mahdollista joko ostaa omaksi tai vuokrata. Ottakaa yhteyttä, mikäli laitoksellenne kaivataan osaavia ammattilaisia pistämään noksit kuriin!”

Lisätietoa: Riku Nurminen | Flametech Oy
+358 40 7384266

Marko Borg | MAB Powertec Oy
+358 40 5561067
marko.borg@mabpowertec.fi