MAB Powertec asiantuntijapalvelut

MAB Powertec ja Wega Fuels yhteistyöhön!

Wega ja MAB Powertec ovat kehittäneet kokonaispalvelukonseptin vastaamaan energia- ja lämmöntuotannon muutostarpeisiin. Huolehdimme kustannustehokkaasti asiakkaiden valmistautumisesta lähestyvään PIPO-asetukseen ja muihin lainsäädännön asettamiin vaatimuksiin ja näin varmistamme toiminnan lainmukaisuuden. Hoidamme kaikki muutokseen tarvittavat toimenpiteet (kuten raskaan öljyn ostamisesta – uuden toimittamiseen) asiakkaan tarpeet yksilöllisesti huomioiden.

Toimi nyt ja säästä rahaa!
Lue lisää palvelustamme: Wega-MAB-PIPO

Ota yhteyttä:

MAB Powertec: Marko Borg 040-5561067
Wega: Niko Ristikankare 050-3472528

Valtioneuvoston asetus 750/2013 (nk. PIPO-asetus) polttoaineteholtaan alle 50MW:n energiatuotantoyksiköiden ympäristönsuojeluvaatimuksista on aiheuttanut paljon selvitysten ja toimintasuunnitelmien tekemistä tänä vuonna. Samalla myös ympäristölupamenettely on muuttumassa ja tulevaisuudessa pienet laitokset kuuluvat pääosin rekisteröintimenettelyn piiriin. Molemmat asiat tulevat voimaan 1.1.2018 myös ennen asetusta rakennetuilla laitoksilla (PIPO asetus tuli voimaan 1.11.2013 uusilla laitoksilla). Yritykset ovat joutuneet miettimään raskaan polttoöljyn korvaamista kevyellä, sekä öljyalueiden täyttö- ja varastopaikkojen muutostöitä. MAB Powertec on osallistunut ja osallistuu useiden eri yritysten tilanteiden kartoittamiseen ja etsimme kustannustehokkaita ratkaisuja tarpeellisten muutosten tekemiseen.

MAB Powertec:ltä nyt myös teollisuuden energiakatselmukset ja -analyysit

Energiankäytön tehostaminen tuo yrityksille  suoraa taloudellista hyötyä ja vähentää toiminnasta aiheutuvia ympäristöpäästöjä. 1.1.2015 voimaanastunut energiatehokkuuslaki velvoittaa suuryritykset tekemään energiakatselmuksia neljän vuoden välein. PK-yrityksille, (henkilöstä alle 250 tai liikevaihto alle 50 milj. ja tase alle 43 milj) katselmus on vapaaehtoinen ja sen toteuttamiseen on mahdollista saada tukea Työ- ja elinkeinoministeriöltä.Henkilöstöllämme on kokemusta erityisesti teollisuuden energiankäytön tehostamisesta. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua niin suurten kuin pienempien teollisuuslaitosten energiankäytön tehostamiseen.

Valtioneuvoston nk. PIPO -asetus
Rekisteröintimenettely

Ota yhteyttä suoraan tai lähetä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Rakennetaan laadukas ja aikataulussa pysyvä projektipalvelu hankkeen läpivientiin.

Ota yhteyttä

Saat meihin yhteyden alla olevalla lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *