MAB Life Cycle View elinkaarityökalu on nyt laitosten käytössä!

MAB Powertecin kehittämä Life Cycle View työkalu on nyt käytössä laitosten elinkaaren hallintaan ja strategiseen päätöksentekoon. Halusimme kehittää työkalun, jonka avulla voimme tukea asiakkaitamme laitosten koko elinkaaren ajan ja edesauttaa laitosten pitkäikäisyyttä. Näin myös autamme asiakkaitamme kuormittamaan ympäristöä yhä vähemmän ja toimimaan taloudellisesti tehokkaammin,” kertoo MAB Powertecin johtava asiantuntija Anna Pääkkönen 

MAB Life Cycle View on selainpohjainen työkalu, jonka eri ominaisuuksia voi räätälöidä asiakkaan laitoksen mukaan. Ominaisuuksia ovat mm. vaatimustenmukaisuuden seuranta värikoodeillalaitoksen päästöjen hallinta ja seuranta, käyttötaloudelliset tunnusluvut, sekä viikoittain päivittyvät polttoainehinnat. Työkalun eri ominaisuudet antavat kokonaisvaltaisen kuvan laitoksen tilasta. 

Työkalu on suunniteltu lämpö- ja voimalaitosyhtiöiden käyttöön seurannan ja suunnittelun tueksi. MAB Powertecin projektipäällikkö Niko Raamille oli tärkeää ottaa asiakkaan näkökulma mukaan jo työkalua suunniteltaessa: ”Työkalu on kehitetty asiakkaidemme kanssa ja halusimme sen olevan sekä yksinkertainen käyttää että kattava sisällöltäänNäin yrityksen johto saa tarvittavat tiedot laitoksesta yhdellä näkymällä. 

 

Miksi hankkia Life Cycle View laitoksesi käyttöön? 

  • MABin asiantuntijat tekevät sinulle alkuselvityksen ja ovat tukena mm. eri ympäristö- ja turvallisuusvaatimusten ymmärtämisessä ja niihin liittyvissä toimenpiteissä. Näin varmistat laitoksen toiminnan vaatimustenmukaisuuden. 
  • Asiantuntijamme huolehtivat asetusten täyttymisestä myös säädösten muuttuessa ja huolehtivat tiedon ajantasaisuudesta. 
  • Työkalu auttaa sinua ajoittamaan hankintasi oikein; näin rahaa säästyy muualle. Hintaseurannalla suunnittelet ja ajoitat mm. polttoainehankinnat optimaalisesti. 
  • Tunnuslukujen vertailun avulla voit seurata, millä osa-alueella laitoksellasi on vielä parannettavaa ja mitkä asiat hoidetaan teillä keskivertoa paremmin 
  • Aikajana- ja investointilaskuritoimintojen yhdistäminen mahdollistaa kokonaisvaltaisen laitoksen toimenpiteiden suunnittelun 
  • Uutisten avulla pysyt ajan tasalla alan tapahtumista ja kehityssuunnista 

 

Life Cycle View työkalun saat käyttöösi ottamalla yhteyttä asiantuntijaamme: 

 

Tutustu työkaluun nettisivuiltamme!