Lajikokeiluiden kautta hyvinvoinnin edistämistä

Kannustavassa ilmapiirissä jokainen on uskaltanut kokeilla uutta ja työntekijöiden aktiivinen osallistuminen urheilu- ja kulttuuritapahtumiin näkyy henkisenä hyvinvointina.

Arvoihimme kuuluu työntekijöidemme ja asiakkaidemme hyvinvoinnista huolehtiminen, ja lajikokeiluiden sekä erilaisten tapahtumien kautta olemme onnistuneet tavoitteissamme. Joka viikko työntekijät saavat osallistua yhteiseen aamulenkkiin ja järvipulahdukseen, kerran kuussa hyvinvointitiimimme järjestää urheilu- tai kulttuuriaktiviteetin työntekijöille ja lisäksi pyrimme järjestämään tapahtumia, joihin myös asiakkaamme voivat osallistua.

Aktiviteettien kirjo on ollut monipuolista ja työntekijät ovat saaneet täysin vaikuttaa siihen, mitä lajeja pääsemme kokeilemaan. Työntekijöiden avoimen asenteen ansiosta olemme mm. pelanneet uutta mailapeliä padelia, rentoutuneet joogassa ja kehittäneet lihaskestävyyttä body pumpissa. Ympäristön arvostus näkyy myös tekemisessämme ja luonnon läheisyyteen olemme päässeet mm. melontaretkellä, patikoinnissa ja pilkkikilpailussa. Toimistomme sijainti on myös ideaali kulttuuriaktiviteetteihin ja olemme esimerkiksi päässeet tutustumaan Finlaysonin alueeseen järjestetyllä kierroksella, pelaamaan petankkia lähipuistoon historiallisten rakennusten ympäröimänä ja nauttimaan löylyistä yleisissä avantosaunoissa Näsijärven rannalla.

Kannustavassa ilmapiirissä jokainen on uskaltanut kokeilla uutta ja työntekijöiden aktiivinen osallistuminen urheilu- ja kulttuuritapahtumiin näkyy henkisenä hyvinvointina. Haluamme jakaa näitä hetkiä myös asiakkaidemme kanssa ja olemme heidän kanssaan mm. seuranneet jännittäviä jääkiekko-otteluita sekä osallistuneet soutukilpailuun. Asiakaslähtöinen toiminta tarkoittaa meille enemmän kuin onnistunutta yhteistyötä projektin aikana; haluamme myös irtautua työstä ja näin edistää jokaisen hyvinvointia.