Elinkaariuutisia: tämän vuoden suurin kehityshankkeemme lähestyy maaliaan

MAB Powertecin vuoden 2019 suurin kehityshanke lähestyy maaliaan, kun kehittämämme MAB Life Cycle View ohjelmisto valmistuu vuodenvaihteessa!
Elinkaarityökalun kehittäminen oli yrityksemme tärkein kehityshanke tänä vuonna ja sitä on työstetty yhdessä asiakkaidemme kanssa vuoden alusta asti. MAB Powertecin projekti-insinööri Niko Raamin kehityshankkeeseen tehty diplomityö on nyt myös valmistunut.

Ohjelmiston avulla autamme asiakkaitamme laitosten vaatimustenmukaisuuden hallinnassa sekä annamme tukea strategisessa päätöksenteossa. Tukemalla asiakkaitamme laitosten koko elinkaaren ajan voimme vaikuttaa laitosten pitkäikäisyyteen ja näin myös auttaa asiakkaitamme kuormittamaan ympäristöä yhä vähemmän.

Ohjelmisto on toteutettu yhteistyössä tamperelaisen ohjelmistotalon kanssa. Voit tutustua työkaluun ja sen ominaisuuksiin täältä: https://mabpowertec.fi/elinkaarityokalu/
Vaikka nykyinen kehityshanke päättyykin vuodenvaihteeseen, niin ohjelmiston kehitys ei pysähdy. Kehitystyö on jatkuva prosessi, jossa huomioimme asiakastarpeet sekä energiakentän trendit.